>

döda mig. tack.

så himla deprimerad. orkar inte beskriva hur deppad jag är. vill inte. det skulle låta som en fjortisemo som bara vill ha uppmärksamhet. jag är inte en sån. jag är en sån som ler och skrattar extra mycket för att ingen ska fatta. nu ska jag sova. om jag kan. jag har så mycket att tänka på. tillexempel varför i helvete den kommer en liten vissling vid 2:42 i the strokes' fina nya låt under cover of darkness. nejmenseriöstnuva. jag har viktiga saker att tänka på också. varför jag är så ful och jobbig och trög och varför mina kompisar är så korkade BLAND ANNAT.
Postad i: tanke om nutid Kommentarer (2)

av a

Det var en sommardag och du var min. För ingen äger mina tankar.
Postad i: tanke om dåtid Kommentarer (0)

candy

igårkväll satt jag barnvakt hos grannarna. väldigt mysigt, barnen är så himla söta! nu är jag sugen på godis. och jag måste plugga.
Postad i: tanke om dåtid Kommentarer (0)

jag vet att jag är störd. men jag är tjej.

jag tycker om att du säger att du tycker om mig även om jag inte har nytvättat hår.
Postad i: tanke om nutid Kommentarer (0)

Att hålla i en kyckling

Imorse drömde jag att någon släppte ut en massa söta små gula kycklingar i en musikskola. Musikskolan var jättekonstigt byggd och hade en massa korridorer och gångar och små rum med lönndörrar. Och så fanns det många stora salar med flyglar. Och en massa människor från Pingstkyrkan och Jehovas vittnen som satt och diskuterade och övade piano. Och så jag, förstås. Jag kände att min uppgift var att samla in kycklingarna igen och jag blev jätteirriterad när folk släppte in dem i fel rum och öppnade fel dörrar så att kycklingarna sprang in i fel rum. Till slut fick jag tag på ledarkycklingarna och gick iväg så att alla andra följde efter. Precis när jag hade gått förbi Martina från Pingstkyrkan och Markus från Jehovas vittnen, med två små gula kycklingar i händerna, så ringde min väckarklocka. Typiskt. När jag gick upp för att berätta för mamma att jag kände mig sjuk idag igen så kändes det fortfarande som att jag höll en kyckling i varje hand. Exakt! Jag har aldrig haft en sådan konkret känsla från en dröm när jag har vaknat förut. Jag har bara haft en känsla i kroppen av att jag har haft en mardröm eller en bra dröm eller en rolig dröm eller en konstig dröm. Aldrig att jag har känt att jag fortfarande hade en kyckling i handen när jag vaknade. Det kändes som när jag var liten och pappa lät mig hålla någon av våra kycklingar efter att jag lyckats få tag på någon. En kyckling väger knappt någonting, typ som en bomullstuss. Det är lite läskigt, för de är så små och sköra så man är rädd att man ska mosa dem. Och de är mjuka, mjukare än bomull, mjukare än en fjäder. Tänk dig att du håller i någonting som har ungefär samma storlek som en tumme, som väger mindre än en pingisboll, som är mjukare än både bomull och fjädrar MEN som har hårda småsmåsmå klor som krafsar runt på undersidan - SÅ KÄNNS DET ATT HÅLLA I EN KYCKLING. jag kommer ihåg att jag pussade på kycklingen jag höll i högerhanden, i drömmen.
Postad i: dröm Kommentarer (0)

russinhjärna

Jag är sjuk. Det skulle vara så skönt att försvinna. Jag är sugen på russin. Jag orkar inte gå i skola. Det står en polsk städerska utanför min dörr. Jag skäms när jag ibland måste berätta för mina kompisar att mina föräldrar betalar en tjejtantkvinnamänniskahumanbeingförfan för att städa hos oss. Brevid min säng ligger en thépåse och en smutsig kopp. Jag borde diska. Sen plugga. Mycket att göra när man är ledig tre dagar från skolan. Usch. Min lillebror har köpt en massa nya Sims 3-spel. Ganska lockande faktiskt. Jag är kär i en av mina killkompisar. Men berätta inte det för honom. Då tar jag nog livet av mig. Min Abbey Roadplanch är sned. Jag ska fixa den. Jag är en förvirrad flicka som aldrig vill fylla 17. Vi låtsas att jag aldrig gör det. Varför låter jag så misslyckad? Jag önskar att någon av mina killkompisar kunde se det här och sedan krama mig och säga att jag är konstig, men att det inte gör något för att han tycker om mig ändå. Det låter väldigt desperat men jag kan inte hjälpa att jag känner så. Jag har aldrig haft tjejkompisar som jag har litat på. Mina pojkar är bäst. Fast jag har två flickor med. Men ändå. Mina pojkar är bäst. Jag är sämst.
Postad i: tanke om nutid Kommentarer (0)

#1

I stare into his back as he walks away from me. All along I knew this is how it would be. There's a band with songs that you can dance to. Hey Mr Drummer would you please play harder, so I don't hear my thoughts. Hey baby doll would you please sing louder, so I can drown in your voice? . Asha Ali .
Postad i: musik vi sjöng till Kommentarer (0)

DET KÄNNS

bra att jag vet att jag inte har någon framtid. fast nej, det känns skit.
Postad i: tanke om framtid Kommentarer (0)

Och Fyfan Vad Jag Inte Tycker Om Min Klass.

Jag är jättehungrig och min klass är dum i huvet och jag har klassråd nu och engelskprov sen och elevkåren spelar The Sounds och smäller ballonger och nu ska jag äta chokladmuffins och skälla på min klass och träna engelskglosor och drömma mej bort till framtiden och dåtiden.
Postad i: tanke om nutid Kommentarer (0)